Om Solstriben

Solstriben består af 14 rækkehus ejendomme og 9 såkaldte punkthuse (plus lejlighedskomplekset ned mod metroen). Lejlighederne i vores ejerforening stod færdigbygget og var indflyningsklar i december 2005. Der findes i alt 2 grundejerforeninger og 3 ejerforeninger - hvoraf vi er hører under E/F Solstriben II.
 
Udover ovenstående fakta, er Solstriben et fantastisk sted af bo. Beboerne består af unge som gamle og en masse børnefamilier. Hvis man vil ud i det grønne og få ro fra byens "støj", lægger Amager Fælled kun et stenkast væk. Sidst men ikke mindst må nævnes Solstriben fantastiske udsigt over Amager Fælled og København - næsten hver aften ser man et nyt og storslået maleri på himlen.

 

Om Solstriben

Som ny beboer vil du modtage et velkomstbrev fra bestyrelsen. I dette kan du læse lidt om praktisk info omkring byggeriet og lejligeden, men også finde en del nyttig info såsom hvor den nærmeste glascontainer er, telefonnumre til div. håndværkere osv.

Hvis du som ny beboer støder på en manglende information,eller bare har et godt forslag til hvad der kunne stå i velkomstbrevet, er du velkommen til at skrive til bestyrelsen på mail: efsolstriben2@gmail.com